Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ από τον ΣΥΡΙΖΑίο δικηγόρο του 16χρονου από το Μενίδι για «πολιτικό θέμα» προκειμένου να μην ακουστεί ότι η ΕΛΑΣ τους έχει καλέσει γραπτά και τηλεφωνικά και δεν έχουν πάει να καταθεσουν

[Ωραία η μάνα "μας έστειλαν πρόσκληση χθες βράδυ να πάμε να πάμε να καταθέσουμε"... και αντί να πάει πρωί πρωί πήγε να καταθέει στο MEGA... εν τω μεταξύ στο τέλος της κουβέντας τόσο η μάνα όσο και το παιδί, ευχαρίστησαν την Ελληνική Αστυνομία και ο ΣΥΡΙΖΑίος τα πήρε στην κράνα και αποχώρησε]

Κακός χαμός επικράτησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον παρουσιαστή Ιορδάνη Χασαπόπουλο να γίνεται έξαλλος με τον δικηγόρο της οικογένειας του 16χρονου από το Μενίδι, Ανδρέα Θεοδωρόπουλο, ο οποίος πολιτικοποίησε το θέμα λέγοντας πως στην περίπτωση του Γιάνη Βαρουφάκη κινήθηκε η αστυνομία και στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουν συλληφθεί οι δράστες που ξυλοκόπησαν τον ανήλικο. 

«Προσπαθείτε να πολιτικοποιήσετε το θέμα. Δεν είναι έτσι. Δεν είναι πολιτικό το θέμα», είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος. «Είναι πολιτικό το θέμα», απάντησε ο δικηγόρος, με τον δημοσιογράφο να επιμένει: «Ωραία, εγώ δεν το πιστεύω αυτό το πράγμα. Είπατε την άποψή σας;».

«Πολιτική εντολή είναι», επέμεινε ο δικηγόρος.

«Σας ακούσαμε. Πόσες φορές θα το πείτε; Προσπαθείτε να σηκώσετε μια υπόθεση και να της δώσετε άλλη διάσταση», απάντησε ο κ. Χασαπόπουλου.

«Να μας πει ο κ. Κρικέτος γιατί δεν τους συλλαμβάνουν…», ανταπάντησε ο κ. Θεοδωρόπουλος. Ο κόσμος «λέει ότι αν είσαι γνωστός, βρίσκεις το δίκιο σου. Αν είσαι ανώνυμος δεν βρίσκεις τους δράστες…», επέμεινε.

Λίγη ώρα αργότερα οι τόνοι ανέβηκαν και πάλι, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να απευθύνεται φωνάζοντας στον δικηγόρο και καλώντας τον να σταματήσει: «Ήρθατε για να δώσετε σόου; Ηρεμήστε! Ακούτε τι σας λέω; Σας παρακαλώ πολύ. Θέλετε να κλείσουμε τη συζήτηση; Μπορείτε να σταματήσετε; Εμείς θα το συντονίσουμε!».
 
«Δίνετε σόου! Σταματήστε. Έλεος πια!», συνέχισε ο δημοσιογράφος.

Το σκηνικό εκνεύρισε και την Ανθή Βούλγαρη. «Δεν καταλαβαίνω τι κάνετε κ. Θεοδωρόπουλε, καθίστε κάτω σας παρακαλώ», είπε η παρουσιάστρια με τον δικηγόρο να φεύγει από το αέρα. 

Στη συνέχεια και ενώ ο δικηγόρος είχε βγει από το πλάνο, άρχισε να φωνάζει από άλλο σημείο του στούντιο. «Σας παρακαλώ μπορείτε να φύγετε από το στούντιο;», φώναξε η Ανθή Βούλγαρη.

Τι συνέβη σύμφωνα με τον 16χρονο

«Είχα ξεκινήσει να πάω με έναν φίλο μου να πάμε για υπολογιστές στο Μενίδι, και έχουμε συνάντηση να πάμε σε μία πλατεία. Εκεί πέρα έσκασαν 20 άτομα, με τον έναν είχα παλιά προβλήματα. Ξέφυγα, μπήκα σε ένα στενό για να βγω στον κεντρικό δρόμο, και με περικύκλωσαν κλείνοντάς μου τον δρόμο. Εκεί που τους παρατήρησα ήταν 7 άτομα. Με τον έναν της παρέας που μου επιτέθηκε είχαμε προηγούμενα. Ήθελαν να μου επιτεθούν λόγω ότι είχαμε προηγούμενα, και ήθελαν και να με κλέψουν γιατί μου έλειπαν και 5 ευρώ. Κατά τύχη πιστεύω με βρήκαν ή μπορεί να με έδωσε και ο φίλος εκεί πέρα. Έγινε ό, τι έγινε, μου είπαν να κάτσω στα γόνατα και να βγάλω το μπουφάν μου. Δεν έκανα τίποτα εντελώς, και ήρθε μπροστά ο μεγάλος ο ψηλός, που φαίνεται στο βίντεο ότι με βαράει, μετρούσε 10 δευτερόλεπτα, μετά συνέχιζαν να λένε ότι δεν έχω κάνει τίποτα και συνέχιζαν να μου δίνουν μπουνιές», υποστήριξε ο 16χρονος.

«Δεν με βάρεσε ο νεαρός που είχαμε προηγούμενα, άλλος με βάρεσε. Το έχουν ανεβάσει στην εφαρμογή discord. Μπορεί να κυκλοφορήσουν πολλά βίντεο. Οι περισσότεροι γελάνε στα σχόλια, και επικροτούν ότι έφαγα ξύλο», τόνισε ο 16χρονος Λευτέρης.

«Του λένε “καλά σου κάνουν”, με τα ονόματά τους από κάτω. Το βίντεο είναι δημόσιο, δεν έπρεπε να επέμβει η ΕΛ.ΑΣ;», συνέχισε ο δικηγόρος, κ. Θεοδωρόπουλος.

«Η αστυνομία έχει καλέσει την οικογένεια και δεν έχει προσέλθει», λέει η εκπρόσωπος της ΕΛ. ΑΣ – Ένταση στο πλατό του MEGA

Η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, μίλησε επίσης στο MEGA για το περιστατικό και τις κατηγορίες του κ. Θεοδωρόπουλου.

«Στεναχωριέμαι γιατί αυτό ο show γίνεται μπροστά στο παιδί. Υποτίθεται ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος υποστηρίζει αυτό το παιδί. Έχω επιλεγεί με απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ και το σταματάω εδώ. Εάν ο κ. Θεοδωρόπουλος είχε ασχοληθεί πραγματικά, θα γνώριζε ότι χθες παρόλο που από συγκεκριμένο αστυνομικό τμήμα καλούν την μητέρα να πάει να καταθέσει και δεν έχει πάει, και δεν καταλαβαίνω τον λόγο. Μόνοι τους οι αστυνομικοί προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα άτομα από το βίντεο, ενώ θα μπορούσε να πάει από την πρώτη στιγμή να πάει η οικογένεια και να πει ποιοι είναι και να μας δώσουν μία περιγραφή. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό το show στην τηλεόραση. Ήδη έχουν γίνει προσαγωγές», υπογράμμισε η κ. Δημογλίδου.

Η μητέρα του 16χρονου, επιβεβαίωσε ότι η ΕΛΑΣ τους κάλεσε και δεν έχουν πάει

Μας έχουν στείλει στο σπίτι μία πρόκληση να πάμε να δώσουμε μία κατάθεση εγώ και το παιδί. Πρόθεσή μου είναι να πάμε να καταθέσουμε.», είπε χαρακτηριστικά ενώ η κ. Δημογλίδου επέμεινε πως «η αστυνομία έχει επικοινωνήσει και τηλεφωνικά με την οικογένεια προκείμενου να πάει να καταθέσει. Η αστυνομία ψάχνει στα τυφλά από ένα  βίντεο ενώ θα μπορούσε να έχει πάει η οικογένεια και να καταθέσει, και να τελειώνει εδώ. Αν πρόκειται για ανήλικους, θα κληθούν και οι γονείς τους».\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου