Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 14 Μαΐου 2023

ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΦΟΥ😝😝Αμετανόητοι στο ΜεΡΑ25 για τη χειραψία που αρνήθηκαν στον Μητσοτάκη στην Κυψέλη: «Πολύ σωστά έπραξαν»

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η κίνηση μελών του ΜεΡΑ25 να μην δώσουν το χέρι τους στον Κυριάκο Μητσοτάκη όταν εκείνος σε μια επίδειξη πολιτικού πολιτισμού πήγε να τους χαιρετήσει και εκείνα όχι μόνο δεν έτειναν το χέρι τους αλλά ένα εξ αυτών ακούστηκε να λέει προς τον πρωθυπουργό «να μου κοπεί το χέρι».

«Ετσι μπράβο, είστε υπόδειγμα ευγένειας, αναδεικνύετε τον πολιτικό πολιτισμό» σχολίασε τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η υποψήφια βουλευτής του ΜεΡΑ25, Μαριάνα Τσίχλη, δε, όχι μόνο δεν επέκρινε τη συμπεριφορά αυτή αλλά την επικρότησε με ανάρτησή της στο Twitter χρησιμοποιώντας τη φράση «πολύ σωστά έπραξαν οι συντρόφισσες».

Αντίθετα με ό,τι συνέβη στο εκλογικό περίπτερο του ΜεΡΑ25, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαιρέτισε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τους είπε αστειευόμενος «καλή επιτυχία δεν μπορώ να ευχηθώ, αλλά μπορώ να πω καλημέρα. Καλές εκλογές να έχουμε», ένα μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε «πολιτικός πολιτισμός» με τον πρωθυπουργό να λέει χαμογελώντας «έτσι πρέπει. Να είστε καλά γεια σας».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκη πέρασε και από το εκλογικό περίπτερο του ΠΑΣΟΚ και χαιρέτισε όσους βρίσκονταν εκεί οι οποίοι ανταπέδωσαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου