Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Ο λαός της Χειμάρρας μίλησε και έδωσε την νίκη στον Μπελέρη!

 Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Σε μια δημοκρατία αποφασίζουν οι πολίτες, οι κάτοικοι ενός τόπου αυτοί που αγαπάνε και πονάνε τον τόπο, αυτοί που έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν και να αποφασίσουν για το μέλλον της περιοχής. Αυτή είναι η δημοκρατία και την οποία ο πρωθυπουργός Εντυ Ράμα, αγνοεί και παραβιάζει με κάθε τρόπο φανερά και παρασκηνιακά.
Μετά την προσπάθεια εκφοβισμού του Φρέντυ Μπελέρη και την προσπάθεια με αντί δημοκρατικές διαδικασίες να κλέψουν τις εκλογές είδαν πως ο λαός ενώθηκε και αποφάσισε!
Και εκεί που θα περίμενε κάποιος να γίνει το αυτονόητο δηλαδή να αποφυλακιστεί ο Μπελέρης και ο Κοκαβέσης και οι οποίοι αντιμετωπίζουν και προβλήματα υγείας και κρατούνται παρανόμως, το καθεστώς δείχνει ακόμα μια φορά το πιο αποκρουστικό του πρόσωπο.
Ο Έντι Ράμα δήλωσε μετά τις εκλογές ότι δεν του αρέσει το αποτέλεσμα αλλά θα το αποδεχτεί! Πριν όμως περάσουνε λίγες ώρες για ακόμα μία φορά βλέπουμε την υποκρισία και τα ψέματα τους!
Αντί να σεβαστεί την ψήφο του λαού προχώρησε στην επόμενη φάση του σχεδίου εναντίον των πολιτών της περιοχής μας.
Σήμερα Τετάρτη και οι αλβανικές αρχές για να εκφοβίσουν τους κατοίκους της Χειμάρρας έβγαλαν στο δρόμο τις μπουλντόζες και επιχείρησαν να κατεδαφίσουν επιχειρήσεις και σπίτια Βορειοηπειρωτών.
Προσπαθούν να εκφοβίζουν με κάθε τρόπο να τρομοκρατήσουν τους Ελληνες.
Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα συνεχιστούν τα αντίποινα σε βάρος των Βορειοηπειρωτών που το μόνο εγκλήματος ήταν να ψηφίσουν αυτόν που θεωρούσαν το πιο κατάλληλο για δήμαρχο της Χειμάρρας. Αυτες οι πληροφορίες λένε την ίδια στιγμή ότι θα δούμε νέες απόπειρες κατεδάφισης ακόμα και μέσα στην Χειμάρρα. Αυτά ανήκουν σε καθεστώτα άλλων εποχών και δεν μπορεί να γίνουν ανεκτά στην Ευρώπη του 2023.
Καλούμε σε βοήθεια, καλούμε για την άμεση αποφυλάκιση του Φρέντι Μπελέρη και του Κοκαβέση καθώς και οι δύο αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και αν συμβεί κάτι σε αυτούς θα πρόκειται για στυγνή δολοφονία!
Καλούμε σε αποκλιμάκωση της έντασης στην περιοχή μας και λέμε κάτω τα χέρια από τα σπίτια, τις επιχειρήσεις και τις περιουσίες μας!
Ολοι μαζί ενωμένοι οι κάτοικοι στείλαμε το μήνυμα ότι μπορούμε να κερδίσουμε και θα κερδίσουμε!
Όχι στην αυθαιρεσία, όχι στην τρομοκρατία, όχι στο κράτος του τρόμου! Είναι η ώρα οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής να δουν για ακόμα μια φορά το αληθινό πρόσωπο του Έντι Ράμα, είναι η ώρα η ευρωπαΐκή ένωση να δει ότι καμιά εντάξει στην Ευρώπη δεν μπορεί να υπάρξει για αυτούς που παραβιάζουν θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και η Ευρώπη κτίστηκαν πάνω στις ανθρώπινες αξίες και τις ανθρώπινες αξίες αυτές στη ζωή, στην περιουσία και στην ελευθερία αλλά και στην δημοκρατία οφείλει ο Έντι Ράμα και το καθεστώς του να σεβαστούν άμεσα. Δεν θέλουμε εντάσεις, δεν θέλουμε κάτι παράλογο, θέλουμε τα αυτονόητα!
δημοκρατία ελευθερία και ισότητα
ο αγώνας συνεχιζεται και ο αγωνας αυτος δεν θα είναι εύκολος! Ειναι ομως δικαιος αγωνας και θα τον κερδίσουμε!
Ζητω η Χειμάρα, ζήτω ο Ελληνισμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου