Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 13 Μαΐου 2023

«Μπαρούτι» μυρίζει η Χειμάρρα μετά τη σύλληψη του Μπελέρη -Συγκέντρωση οργής ομογενών

 Συγκέντρωση οργής λαμβάνει χώρα το απόγευμα της Παρασκευής στο κέντρο της Χειμάρρας για τη σύλληψη του υποψήφιου δημάρχου Διονύση-Φρέντι Μπελέρη.

Στο σημείο ήταν προγραμματισμένη προεκλογική ομιλία του Μπελέρη, η οποία, ωστόσο, δεν ακυρώθηκε και έτσι στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί ομογενείς και διαμαρτύρονται για τη σύλληψή του.

Οι συγκεντρωμένοι κάνουν λόγο για «στημένη σύλληψη» από τις αλβανικές αρχές για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες ομογενείς και να μην πάνε να ψηφίσουν. Το εκρηκτικό κλίμα έρχεται να πυροδοτήσουν και νέες πληροφορίες που κυκλοφορούν στους κύκλους ομογενών, που κάνουν λόγο και για άλλες συλλήψεις ομογενών.

Η σύλληψη του υποψήφιου δημάρχου Χειμάρρας Δ. Μπελέρη

Yπενθυμίζεται ότι οι αλβανικές Αρχές συνέλαβαν αργά το βράδυ της Πέμπτης τον υποψήφιο δήμαρχο της Χειμάρρας. Όπως αναφέρει το himara.gr, ασφαλίτες του Έντι Ράμα συνέλαβαν τον Φρέντη Μπελέρη χωρίς λόγο, με μεθόδους που παραπέμπουν σε παρακράτος.

iefimerida.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου