Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Τα πρώτα φέρετρα με νεκρούς Τούρκους από την «Πηγή Ειρήνης» του Ερντογάν – Πήγαν να βρουν τις 72 παρθένες και τα βουνά απο πιλάφι - Οι απώλειες για τους Κούρδους. ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή Ειρήνης Φέρετρα Τουρκία Η εισβολή της Τουρκίας στην Συρίας, δεν είναι αναίμακτη για την Αγκυρα.  Ενώ οι μάχες συνεχίζονται για τέταρτη μέρα, άμαχοι στα σύνορα με τη Συρία και Τούρκοι στρατιώτες έπεσαν νεκροί από τις οβίδες των Κούρδων που υπερασπίζονται τις εστίες τους, ενώ ακόμα 100
Τούρκοι έχουν τραυματιστεί...  Αναλυτικά, τουλάχιστον 10 άμαχοι έχασαν τη ζωή τους μέχρι χθες από οβίδες που ερρίφθησαν από τη Συρία, από τους Κούρδους πολιτοφύλακες, εναντίον παραμεθόριων πόλεων της Τουρκίας.  Οκτώ άμαχοι σκοτώθηκαν και 35 τραυματίστηκαν σε μια επίθεση, που έπληξε την πόλη Νουσαϊμπίν, στην επαρχία Μαρντίν, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά πρακτορεία ειδήσεων Anadolu και DHA.  Νωρίτερα χθες, άλλοι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν, όταν οβίδες έπληξαν ένα σπίτι στην περιοχή Σουρούτς.  Με αυτούς τους νεκρούς, ανέρχεται σε 17 ο αριθμός των αμάχων που έχουν χάσει τη ζωή τους στην Τουρκία, μετά την έναρξη την Τετάρτη, της στρατιωτικής επίθεσης της Τουρκίας στη βορειοανατολική Συρία εναντίον της κουρδικής πολιτοφυλακής YPG.  Από τις ρίψεις ρουκετών και οβίδων εναντίον διαφόρων πόλεων στα σύνορα της Τουρκίας έχουν τραυματιστεί περισσότεροι από 100 άνθρωποι.  Νεκροί Τούρκοι στρατιώτες Επιπλέον, τέσσερις Τούρκοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί από τα πυρά των YPG, από την έναρξη της τουρκικής επιχείρησης.  Ακόμη και το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu μετέδωσε ότι επιπλέον, δύο στρατιωτικοί σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν σήμερα από οβίδες που έριξαν οι μαχητές των Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) εναντίον μιας τουρκικής στρατιωτικής βάσης κοντά στην Αζάζ.  Οι απώλειες για τους Κούρδους Τριάντα άμαχοι και 74 Κούρδοι μαχητές έχουν σκοτωθεί από την έναρξη της τουρκικής πολεμικής επιθετικής ενέργειας κατά περιοχών στα βόρεια της Συρίας, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η συριακή -υπό την ηγεσία των Κούρδων- διοίκηση στα βορειοανατολικά της Συρίας δήλωσε σήμερα ότι 191.069 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους, ως συνέπεια των τουρκικών πολεμικών επιχειρήσεων.  Κούρδισσα Μαχήτρια: «Βρώμικος ο πόλεμος της Τουρκίας – Θα βομβαρδίζει μέχρι να μας σκοτώσει όλους» (Βίντεο)  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου