Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: «Περιπολίες» Αράβων αναρχικών στα Εξάρχεια Σε συναγερμό είναι η ΕΛ.ΑΣ. καθώς στα Εξάρχεια ομάδες αλλοδαπών, κυρίως αραβικής καταγωγής κυκλοφόρησαν αφίσες με όπλα καλώντας τους συμπατριώτες τους σε αγώνα. ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.: «Περιπολίες» Αράβων αναρχικών στα Εξάρχεια Σε συναγερμό είναι η ΕΛ.ΑΣ. καθώς στα Εξάρχεια ομάδες αλλοδαπών, κυρίως αραβικής καταγωγής κυκλοφόρησαν αφίσες με όπλα καλώντας τους συμπατριώτες τους σε αγώνα.Τον τελευταίο καιρό έχουν κάνει την εμφάνιση τους άραβες αναρχικοί όπως λένε που πραγματοποιούν περιπολίες στην περιοχή ως ομάδα περιφρούρησης, ενάντια στην κρατική καταστολή. Αυτό που προβληματίζει την αστυνομία είναι μια αφίσα που κυκλοφόρησαν, με τίτλο «υπερασπίζω τα Εξάρχεια» η οποία έχει ως σύμβολο ένα πολεμικό όπλο Καλάσνικοφ. Γράφουν μάλιστα στα Αγγλικά και στα Αραβικά:...
«Όσο υπάρχει αγώνας, υπάρχει ελπίδα. Όσο υπάρχει ζωή, εκεί θα υπάρχει αγώνας.» 

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, ωστόσο, σε συνέντευξη του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ επανέλαβε την πρόθεσή του να καθαρίσει την περιοχή: «Τα Εξάρχεια θα ξαναγίνουν μια κανονική γειτονιά για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της. 

Η ταυτότητα και η ιστορία των Εξαρχείων δεν απειλούνται από το σπάσιμο του «άβατου». Οι ναρκέμποροι, η βία και η ανομία τα διαλύουν.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου