Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

Λαφαζάνης για δηλώσεις Βούτση: Όταν τα έλεγα εγώ, μου έλεγαν «θα μας κάψεις»

Όταν τα έλεγα εγώ, μου έλεγαν «θα μας κάψεις»
«Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν εντελώς ανέτοιμος και απροετοίμαστος για να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας» επανέλαβε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αποκαλύπτοντας ότι τότε «με έπαιρνε τηλέφωνο ο Τσίπρας και μου έλεγε "θα μας κάψεις"...
αυτά υπονομεύουν την προοπτική μας».  Τόνισε πως «εγώ για να βοηθήσω έκανα αυτές τις δηλώσεις για να αναδείξω μια αλήθεια που έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει κεντρικά υπόψιν του γιατί μπαίναμε σε μια φάση που πλησίαζε η διακυβέρνηση της χώρας. Δυστυχώς, τα κατεστημένα κόμματα έχουν μια απίστευτη βουλιμία εξουσίας».  «Το σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν στη λογική εδώ και τώρα κυβέρνηση και έβαζε σε δεύτερη, τρίτη, τέταρτη, μοίρα το πώς θα κυβερνήσει. Είχαμε έναν ΣΥΡΙΖΑ που βάδιζε προς τη διακυβέρνηση και δεν είχε πρόγραμμα με αρχή και μέση, τέλος για το τι θα κάνει στη διακυβέρνηση» συνέχισε ο κ. Λαφαζάνης.  Όπως είπε, μάλιστα, «λέγαμε ότι θα καταργήσουμε τα μνημόνια και δεν είχαμε αναλύσει τις συνέπειες από μια τέτοια κίνηση».  Υπενθυμίζεται πως ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, δήλωσε χτες πως το κόμμα του ήταν πολύ μακριά από το να είναι έτοιμο για διακυβέρνηση, ενώ προχώρησε και στην παραδοχή ότι o ΣΥΡΙΖΑ έριξε την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά με αφορμή την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου