Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΝΙΚΗ. Ο Στ. Τσιτσιπάς απέκλεισε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Ν. Τζόκοβιτς

Ο Στ. Τσιτσιπάς απέκλεισε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης Ν. Τζόκοβιτς
Μεγάλη ανατροπή και σπουδαία νίκη απέναντι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις, τον Νόβακ Τζόκοβιτς, πραγματοποίησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αποκλείοντας τον Σέρβο τενίστα από το τουρνουά Masters της Σανγκάης...
  Ειδικότερα, αφότου έχασε το πρώτο σετ με 6-3, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επανήλθε κατακτώντας τα δύο επόμενα με 7-5 και 6-3 αντίστοιχα, νικώντας για για δεύτερη φορά στην καριέρα του τον Νόβακ Τζόκοβιτς.  Με τη νίκη του αυτή ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά Masters της Σαγκάης, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ (No 4 της κατάταξης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου